VVS

Frisk VVS’er med god smag og humor

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud

VVS

Din lokale VVS-installatør

Nå, så du skal bruge en VVS’er? Jamen det er vi da super glade for! Hos GS VVS & Kloak ordner vi langt det meste VVS-arbejde til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er jo først og fremmest dit projekt, der skal laves. Derfor sørger vi altid for, at netop dine behov er i fokus.

De fleste har nok været ude for, at en VVS’er blot har medført flere problemer, end de har løst. Det er selvfølgelig ikke i orden. Vi er godt klare over, at ingen vælger samme dårlige VVS’er to gange i streg. Derfor lægger vi ekstra vægt på det gode håndværk i håbet om, at du vælger os til flere opgaver i fremtiden.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi lever af glade kunder. Derfor har vi selvfølgelig et stort ønske om, at du får en god oplevelse. Som håndværker bliver vi super stolte, hver gang vi er blevet anbefalet af en tidligere kunde.

Blikkenslagerarbejde

Som erfaren blikkenslager er vi også godt rustet til en lang række blikarbejde. Vores kompetencer dækker bl.a. inddækninger, tagrender og beklædning af kviste. Standarderne for kvalitet og service er selvfølgelig lige så høj, som ved vores VVS-arbejde.

Renovering af badeværelse & nyt badeværelse

Udover vores mange andre ydelser som VVS’er, laver vi ovenikøbet også badeværelsesrenoveringer. Du er i gode hænder, hvis du vælger os til at sætte gang i renoveringen af dit badeværelse. Hvad enten du er i gang med en renovering, midt i et nybyggeri eller bare vil pifte badeværelset op, tager vi gerne hånd om opgaven.

Man sætter ikke hvem som helst til, at renovere sit badeværelse. Det er nogle af de dyreste kvadratmeter i huset at få renoveret, og rummet skulle gerne holde til mange års slid frem i tiden. Vi har faste selvstændige håndværkere vi samarbejder med hvilket gør, at vi holder en høj faglig standard.

Hvad koster det så? Det kan være svært at give et entydigt svar på, da mulighederne er mange og ønsker samt størrelsesforhold er forskellige. Dog vil et typisk tilbud på en komplet badeværelsesrenovering på 3-4 kvm ligge omkring de 150.000 kr. + moms.

Læs mere her.

Skal vi tage en snak?

Har du en VVS-opgave der skal løses? Det er ikke noget problem for erfarne VVS’ere som os. Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller har du flere spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tag gerne en snak med os på tlf. 60 39 33 35, send en besked til e-mail geertvvs@gmail.com eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Det tager kun et par minutter!

Indhent tilbud