Varmepumper

Få installeret den rette varmepumpe til din bolig

Halv varmeudgift, stor miljøfordel

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Varmepumper

Få installeret af autoriseret VVS’er

Velkommen til GS VVS & Kloak!

Overvejer du at få installeret nyt varmeanlæg i din bolig? Som autoriseret VVS-installatør, har vi stor erfaring med installation og vedligeholdelse af varmepumper. Vi gør altid vores ypperste, for at din varmepumpe bliver installeret effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi er VE-certificerede og kan desuden installere køleanlæg.

Valget af ny varmepumpe afgør i stor grad, hvor stor eller lille din varmeregning skal være. Derfor er det meget væsentligt at vide, hvilket varmeanlæg der passer bedst til dine forbrugsvaner, behov samt boligens konstruktion. Da det er en installation, som skal vare i mange år, anbefaler vi også, at du selv undersøger mulighederne før den endelige beslutning.

Hvilke typer varmepumper tilbyder vi?
Vi har et tæt samarbejde med Alpha Innotec – en af markedets mest anerkendte aktører. Heraf har vi et bredt udvalg af jordvarme og luft til vand varmepumper til stort set alle behov. Hvad enten du bor i en lille to-værelses bolig eller en fleretages villa, hjælper vi gerne med at tilpasse en løsning.

Tilfredse kunder gør os glade

Vi har ingen ønsker om at give urealistiske forventninger med hensyn til opgaven. Vi ved at det hverken gavner dig eller os. Derfor kan du trygt vide, at vi altid holder vores løfter. Som din håndværker kommer vi altid med realistiske tidsplaner, transparente priser og ærlig kommunikation fra start til slut.

I de senere år er kravene til varmepumper blevet væsentligt ændrede. Stigende energipriser og en voksende miljøbevidsthed har sat fokus på anlæg, der yder en høj driftsøkonomi og miljøvenlighed uden at gå på kompromis med komforten.

Hiv endelig fat i os

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Lad os da tage en snak! Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 60 39 33 35. Tager vi den ikke i første omgang, sørger vi for at ringe tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan du også altid sende en e-mail til os på geertvvs@gmail.com eller udfylde kontaktformularen her på siden. Uanset hvad du har spørgsmål til, skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi bider ikke!

Indhent tilbud