TV inspektion

Lad os undersøge din kloak

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud

TV inspektion

Skal vi hjælpe med en TV-inspektion af din kloak?

Er den helt gal med kloakken? Så hjælper vi hellere end gerne.

TV-inspektionen er en af de mest populære og effektive måder, at inspicere kloakker. Det er der også god grund til. Man får et godt overblik over hele kloaksystemet, hvoraf vi hurtigt finder frem til problemet.

Vi har det helt rette udstyr til enhver kloak, så du med stor sikkerhed kan få hjælp. GS VVS & Kloak har eksisteret i mere end 10 år, hvorfor vi også godt tør prale af vores mangeårige erfaring. Dog går vi ikke ind for rutinearbejde, da der altid kan opstå uventede problemer. Derfor tænker vi os altid lige om en ekstra gang, inden vi foretager noget.

Kloakmester med TV-inspektion

Ved problematikker med kloak og regnvandsledninger eller rotteproblemer er en kloakmester med tv-inspektion ofte den første mand vil henvende sig til.
Med de teknikker og værktøjer der er til rådighed i dag vil man få et klart overblik over skaden og hvor få lokaliseret hvor skaden er sket.
Her kan der spares mange penge og der kan sættes direkte ind og finde en løsning der kan udbedre skaden.

I forhold til forsikringsselskaber, er dette også en god dokumentation, at kunne fremsende. Generelt kræver forsikringerne tv-dokumentation før de vil gå ind i sagerne.

Case (se billede). Dette var en kunde, der havde problemer med en større regnvandsledning man troede var stoppet. Det var den også. Men hvordan var denne store sten endt inde midt i regnvandsledningen? Efter nærmere besigtigelse med tv-inspektion kunne vi konstatere, at en del af regnvandsledningen var faldet sammen inde under bygningen. Denne indsigt gjorte, at der kunne træffes de fornødne foranstaltninger og udbedre skaden.

Sådan foregår en TV-inspektion

Det første vi gør er selvfølgelig at snakke med dig. Vi vægter kommunikation højt, og sørger altid for at forventningsafstemme med dig som kunde. Derefter vil vi, som udgangspunkt, føre et kamera ind i kloakledningen.

Med et kamera i kloakken kan vi se præcist, hvad problemet drejer sig om. Når vi har undersøgt sagen nærmere, kommer vi med en grundig opgørelse på, hvorfor du oplever problemer med din kloak. Dertil kommer vi med tips og eventuelle løsninger der kan udføres, og tager en god snak med dig om dette.

Der er mange grunde til at en TV-inspektion er fordelagtig. Du sparer bl.a. en masse tid og omkostninger og undgår unødige udgravninger. Desuden kan det også være en god ide med en TV-inspektion, selvom du ikke oplever væsentlige problemer. Det er nemlig også smart til at holde sin kloak vedlige, så man kan være på forkant med problemerne.

Vil du høre mere?

Jamen, så tøv da ikke med at tage fat i os. Hos GS VVS & Kloak elsker vi at dele ud af vores fagviden. Hvad enten har spørgsmål til din kloak, etablering af omfangsdræn, TV-inspektioner eller andet, kan du altid kontakte os.

Ring på telefon 60 39 33 35, send en mail til geertvvs@gmail.com, eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål inklusiv et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud