Omfangsdræn

Det sikrer din bygning mod fugt og skimmel

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud

Omfangsdræn

Undgå oversvømmelse og fugt

Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, at Danmark ikke er kendt for sit solrige vejr. Til gengæld får vi massere af vand til planterne. Det er selvfølgelig også meget dejligt, men det kan have nogle grumme ulemper.

Bor du eksempelvis i en bolig med kælder har du nok allerede oplevet, hvad uønsket vand kan gøre ved din ejendom. En oversvømmet kælder, kloak eller lignende er aldrig nogen rar overraskelse.

Over længere tid kan små mængder vand ved boligen lede til fugt i bygningen, som så kan lede til skimmelsvamp. Heldigvis er der en nem og effektiv løsning på problemet – omfangsdræn. Som autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring etablerer vi gerne omfangsdræn hos dig.

Fordele ved et omfangsdræn

Skimmelsvamp er meget skadeligt for din sundhed, og det påvirker boligens værdi. Desuden er det en af de gæster, man ikke blot kan bede gå sin vej. Det bliver hængende indtil du gør en indsats for at få det fjernet – en gang for alle.

Med et omfangsdræn behøver du ikke være bekymret for fugt i din bygning. Vandet bliver ledt væk gennem et drænrør, som sikrer din bolig mod oversvømmelser samt skimmelsvamp.

Får du installeret omfangsdræn af GS VVS & Kloak er du sikker på, at det hele funker, som det skal. Vi lægger stor vægt på at gøre alle kunder tilfredse. Det gælder både kvaliteten af vores håndværk, men også vores service.

Tag en snak med os

Har du flere spørgsmål til os, eller ønsker du allerede til tilbud? Uanset hvad kan du altid hive fat i os. Vi sidder klar på telefon 60 39 33 35, skriv en mail til geertvvs@gmail.com, eller benyt dig af vores kontaktformular her på siden. Vi ses!

Indhent tilbud