Kloak

Brug for hjælp med kloakken? Intet problem

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud

Kloak

Din personlige kloakmester

Det er aldrig rart at døje med kloakken. Vi hjælper med at få rettet op på sagerne, så du kan nyde en kloak uden problemer. Og ja, så gør vi det ovenikøbet til super gode priser. Som autoriseret kloakmester lægger vi selvfølgelig vægt på kvaliteten, så du får et professionelt resultat.

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker skræddersyr vi en løsning til netop dig. Som din kloakmester laver vi (bogstavelig talt) intet over hovedet på dig. Desuden sørger vi altid for at underrette dig om eventuelle ændringer i løbet af processen. Klar kommunikation er topprioritet!

Har du en opgave med en masse kød på, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi elsker især de store projekter, hvor vi virkelig kan gøre en forskel. Hvad enten det omhandler TV-inspektion, omfangsdræn, renovering, service eller andet, kan du med god samvittighed tage fat i os.

Vi favner bredt fagligt

Med diverse certificeringer under armen har vi styr på langt de fleste kloakopgaver. Det er derfor ikke et spørgsmål om vi kan – men i stedet om du er frisk på at give os en chance.

Bliver arbejdet ikke lavet ordentligt, kan det have store konsekvenser for kloakken og sågar hele området. Derfor er vi altid super forsigtige og tænker os altid lige om en ekstra gang. Med et dygtigt team af autoriserede kloakmestre har vi desuden mere end 20 års erfaring.

For at leve op til standarderne for vores autorisation, er vi med i en kvalitetssikringsordning, der sikrer, at vi udfører vores håndværk korrekt. Og selvom vi ikke ser det som en nødvendighed, giver det dig en ekstra sikkerhed for, at arbejdet bliver lavet ordentligt.

Kontakt os i dag

Har du flere spørgsmål til os? Så tag endelig fat i os med det samme. Vi glæder os til at høre om dit projekt. Ring på telefon 60 39 33 35 eller send en e-mail til geertvvs@gmail.com. Alternativt må du også gerne udfylde kontaktformularen her på siden. Det tager kun et øjeblik.

Indhent tilbud