Drømmer du om et nyt badeværelse?

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Skal du have nyt badeværelse?

Vi står klare til at hjælpe dig i mål med dit nye badeværelse. Hos GS VVS & Kloak er vi eksperter i badeværelsesrenovering. Vi har kompetencerne inden for alle relevante faggrupper.

Hvad enten du ønsker et moderne eller klassisk badeværelse, står vores badeværelseseksperter klar. Vi ved, at behovene er meget individuelle, hvorfor du naturligvis kan få netop det look, DU ønsker.

Vi står for hele projektet: VVS-arbejde Murerarbejde Tømrerarbejde Malerarbejde El-arbejde Entrepriser

Når der skal laves nyt badeværelse eller renovere det eksisterende, har man ofte brug for mere end blot VVS’ere. Som din samarbejdspartner står vi gerne for at kontakte andre eventuelle håndværkere såsom murere.

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere, der står klar til at hjælpe. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, selvom opgaven kalder på tværfaglig hjælp.

Hvad koster renovering af badeværelset?

Et typisk tilbud på renovering af badeværelset vil ligge på omkring 150.000 kr. + moms. Det vil dog i høj grad afhænge af opgavens omfang og dine ønsker til projektet.

Kan jeg gøre det selv?

Måske overvejer du selv at begive dig ud i håndværket, for at spare nogle penge på dit nye badeværelse. Det er dog vigtigt at have in mente, at der er en masse regler og lovgivninger, som absolut skal overholdes.  For eksempel er der nogle installationer, som SKAL klares af en autoriseret installatør.

Hvad kan svare sig?

Selvom det kan være fristende at vælge den billigste løsning, tør vi godt sige, at det sjældent kan svare sig på den lange bane. Er håndværket ikke lavet ordentligt, lægger man måske ikke mærke til det i første omgang. Men hvis man senere opdager, at der er en masse fejlagtige installationer på badeværelset, kan det ende ud i en stor hovedpine og dyre renoveringer.

Badeværelsets historie

Før I tiden var det private badeværelse forbeholdt de rige og kendte. Det var helt normalt at normale mennesker delte badeværelset med sine naboer eller hele opgangen. Mange gik også på badeanstalten. Levn fra den tid ses ofte i Københavnske badeværelser, hvor der knap nok er plads til at stå op. Man har forsøgt at spare så meget på pladsen, da badeværelset var nedprioriteret. Den tid er dog forbi…

Badeværelset er blevet en vigtig bestanddel i danske hjem, og fylder flere og flere m2. Vi forlanger æstetik og høj komfort.

Skal vi kigge på dit badeværelse?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne inden for dit budget?  Fortæl os om dit drømmebadeværelse, så vi kan komme med vores faglige rådgivning. Giv os en kort beskrivelse af din opgaven i formularen nedenfor, så vender vi straks tilbage.

Priseksempel på nyt badeværelse

150.000,-

Prisen på et nyt badeværelse vil variere meget med udgangspunkt i netop DINE behov. Vi sørger for at tage en grundig snak og rådgive til den bedste og mest prisvenlige løsning inden for dit budget. Priseksemplet her er baseret på følgende udregninger:

VVS: 60.000,-
Murer: 50.000,-
Maler: 15.000,-
Elektriker: 15.000,-
Tømrer: 10.000,-

Indhent et gratis tilbud på dit nye badeværelse