Skal badeværelset renoveres?

Lad os realisere dit drømme badeværelse

Kontakt os i dag

Og få et uforpligtende tilbud

Skal badeværelset renoveres?

Hvad koster renovering af badeværelset?

Et typisk tilbud på renovering af badeværelset på 3-4 kvm vil ligge omkring 150.000 kr. + moms. Det vil dog i høj grad afhænge af opgavens omfang og dine ønsker til projektet.

Står du og overvejer at få renoveret badeværelset? Det kan være en stor mundfuld at gå i gang med selv, hvorfor der slet ikke er noget galt i at få hjælp af professionelle håndværkere. Vi tager hånd om opgaven uanset omfanget.

Bør jeg vælge den billigste løsning?

Selvom det kan være fristende at vælge den billigste løsning, tør vi godt sige, at det sjældent kan svare sig på den lange bane. Er håndværkerne ikke grundige nok, lægger man måske ikke mærke til det i første omgang. Men hvis man senere opdager, at der er en masse fejlagtige installationer på badeværelset, kan det ende ud i en stor hovedpine og dyre renoveringer.

Tip: Sørg for at din håndværker tilbyder garanti.

Vi tager også gerne fat i murere, tømrere osv

Når der skal laves nyt badeværelse eller renovere det eksisterende, har man ofte brug for mere end blot VVS’ere. Som din samarbejdspartner står vi gerne for at kontakte andre eventuelle håndværkere såsom murere.

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et bredt netværk af samarbejdspartnere, der står klar til at hjælpe. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, selvom opgaven kalder på tværfaglig hjælp.

Få en pris på badeværelse renovering

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for renovering af badeværelset inden for dit budget. Giv os en kort beskrivelse af din opgaven i formularen nedenfor eller ring på telefon 60 39 33 35, så får du en gratis, vejledende pris på renovering af badeværelset.

Indhent tilbud på dit nye badeværelse